Besöksstatistik:

Besök Totalt:
5886226

Nu OnLine:
Totalt: 1699
Medlemmar: 0

Projekt JAC...
Alice & Tilde!


Om oss

Vi, Tommy och jag, träffades första gången och blev tillsammans midsommarafton -99.
Allt detta skedde under en och samma kväll i en liten by i norra Värmland som heter Torsby.
Jag (Malin), bodde då i Torsby, men Tommy som redan hade lämnat landsbygden för att söka lyckan i Stockholm, var hemma på besök hos familj och vänner vid denna tidpunkt.

Precis på tolvslaget under millennieskiftet så förlovade vi oss, hemma hos Malins föräldrar i Torsby.
Sommaren 2000 så flyttade vi ihop, efter att ha gjort ganska många resor mellan Stockholm och Torsby, dessa 40 mil som skiljde oss åt, hade ingen större verkan, mer än att det var hemskt jobbigt att behöva skiljas åt efter en helg, eller ett lov, eller närhelst man träffades.

I december 2003 fick vi en efterlängtad dotter (Alice)!
Och efter lite turer fram och tillbaka på Tommys jobb, så flyttade vi sommaren 2004 hem till Torsby igen...

 

Tommy, har växt upp i en liten by vid namn Bjälverud, som ligger ca: 15km söder om det lilla samhället Torsby.
Han har en yngre bror född '79 och en yngre syster född '85. Själv är han född på BB i Torsby den 27 november 1975.
Men när skolan och lumpen var slut så erbjöd vackra Värmland inte nog med jobb utan han skulle söka lyckan i Stockholm.
Förutom skivsamlandet som tar en stor del av intresset, så finns det ett intresse för bilar, och att påbörja saker som inte tycks bli klara...
Musikintresset är den största delen, dels alla skivor, men också plinkat på någon av de två gitarrerna, vilket mestadels är för hemmabruk, men han tar gärna med gitarren om man är på semester och ibland åker den med till någon kompis.
Bilarna, ja vad ska man säga...? Projekt som borde bli klara men som verkar som de inte kommer att bli det!
Annars är Tommy en ganska lugn människa som tycker om de enkla i livet, om somrarna tar han gärna med sig sitt kastspö och beger sig ut och fiskar, och förhoppningsvis kommer man hem med några abborrar, om inte... ...ja då har det ju varit en skön stund ute.

 

Malin, Föddes den 10 Juni 1982 på Torsby BB, och har sedan bott i utkant av det lilla samhället i 18 år, tillsammans med mamma, pappa och en bror som föddes 1984. Men sommaren 2000 så gick flyttlasset till Stockholm.
Jag gick alla år utom det sista i olika skolor i Torsby, men det sista året fick bli i Sollentuna, detta var ett sätt att få lite nya vänner i Stockholm, vilket kan vara ganska svårt annars!
Intressen har väl kommit och gått lite, men musik har väl alltid funnits, dock inte i så stor utsträckning som för Tommy. Annars så tycker  jag om att läsa, brodera, skriver lite och pysslar med småsaker.
Är en ganska rastlös av naturen så det är alltid småsaker på gång.
Men tycker inte om all stress och vimlet av människor, utan tycker det är skönt att åka hem till skogarna och vila upp sig och höra på skogens ljud, eller om somrarna lyssna till vågornas ljud ute i Söderhamns skärgård!